Aktuális hírek

Kajak-kenu bérlésKajak-kenu bérlés Egyesületünk lehetőséget biztosít kajak-kenu bérlésre, rövidebb és hosszabb távra is! Kajak-kenu alkalmi használat (max. egy nap) 500 Ft / fő / nap Tagjaink ingyenesen vehetik igénybe! Kajak-kenu...

Tovább>>

Várjuk új tagok jelentkezését!Várjuk új tagok jelentkezését! Ha nem félsz a víztől és szeretsz evezni, akkor várunk tagjaink közé! Kipróbálnád a vízi sportokat? Csatlakoztt! Éves tagdíj diák 1.500 Ft / fő felnőtt 3.000 Ft / fő Tagjaink...

Tovább>>

  • Prev
  • Next

Önkéntesek Hete Adonyban

Bejegyzés : 16-06-2011 | Máté

2011. június 11-én sikeresen lezajlott az Adonyi Evezős és Vízisport Egyesület által szervezett és az Önkéntesek Hete pályázat keretein belül támogatott önkéntes kezdeményezés, az Adonyi Duna-part környezetrendezésének napja. A szombati nap sok teendővel várta az Duna-partra látogatókat. A munkagépek már kora reggel megkezdték a munkálatokat és egész délelőtt egyengették a földet, ásták ki a rönköket és kialakították a hajók biztonságos vízretételéhez szükséges utat. A 40 körüli önkéntes serénykedett az erdő, a part és a kompállámás terültén, szemeted szedtek, gazoltak és egyengették a földet. Mindeközben a Bárka vendégháznál zajlott a padok és a kukák összeszerelése, a faanyagok festése és szallonasütő hely kialakítása. Köszönhetően a pályázatnak, a Duna-partunkat végre olyanná tudtuk alakítani, hogy az kellemes környezetet nyújt az arra látogatóknak, legfőképp a horgászoknak és az evezni vágyóknak.

Ezúton is köszönjük az önkéntesek munkája mellett a helyi vállalkozók (Bartos Gábor, Adony Hús Kft., Adonyi ABC, Pálfai Szóda), az Adony Város Önkormányzata és az Önkéntes Központ Alapítvány támogatását.

Reméljük a jövőben is lesznek városunkban hasonló kezdeményezések, így önkéntes összefogással tehessük környezetünk szépüléséért. Ne feledjék, a „Tiszta vizet a Dunába” rajz- és fotó pályázatunkra június 22-ig lehet leadni, az eredményhirdetést pedig az Adonyi kistérségi Duna-napon, 2011. július 31-én vasárnap tartjuk, ahova várjuk a szíves érdeklődőket!

Comments are closed.