Aktuális hírek

Kajak-kenu bérlésKajak-kenu bérlés Egyesületünk lehetőséget biztosít kajak-kenu bérlésre, rövidebb és hosszabb távra is! Kajak-kenu alkalmi használat (max. egy nap) 500 Ft / fő / nap Tagjaink ingyenesen vehetik igénybe! Kajak-kenu...

Tovább>>

Várjuk új tagok jelentkezését!Várjuk új tagok jelentkezését! Ha nem félsz a víztől és szeretsz evezni, akkor várunk tagjaink közé! Kipróbálnád a vízi sportokat? Csatlakoztt! Éves tagdíj diák 1.500 Ft / fő felnőtt 3.000 Ft / fő Tagjaink...

Tovább>>

  • Prev
  • Next

Jótékonysági gyűjtés – 2010.12.18. szombat délelőtt

Bejegyzés : 14-12-2010 | Máté

A karácsony közeledtével az Adonyi Evezős és Vízisport Egyesület és az adonyi Karitász szeretne segíteni azokon a családokon, akik nincs lehetőségük karácsonykor ajándékot vásárolni.

2010. december 18-án szombaton délelőtt az adonyi főtéren
szervezünk jótékonysági gyűjtést

A standunknál megunt játékaikat, ruháikat és könyveiket bedobhatják gyűjtődobozunkba, melyeket karácsonyi ajándékként szétosztunk az adonyi rászorulók között. A nagy hidegben forralt borral várjuk az odalátogatókat, melynek a teljes becsületkasszás bevételét a szegény családok nehézségeinek enyhítésére fogjuk fordítjuk.

Amennyiben nagyobb mennyiségű használt ruhát vagy ajándékot szeretne felajánlani, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal és megoldjuk az elszállításukat!

További információ: www.adonyievezos.hu +36/20/540-9152karácsonyi gyűjtés

 

 

Comments are closed.