Aktuális hírek

Kajak-kenu bérlésKajak-kenu bérlés Egyesületünk lehetőséget biztosít kajak-kenu bérlésre, rövidebb és hosszabb távra is! Kajak-kenu alkalmi használat (max. egy nap) 500 Ft / fő / nap Tagjaink ingyenesen vehetik igénybe! Kajak-kenu...

Tovább>>

Várjuk új tagok jelentkezését!Várjuk új tagok jelentkezését! Ha nem félsz a víztől és szeretsz evezni, akkor várunk tagjaink közé! Kipróbálnád a vízi sportokat? Csatlakoztt! Éves tagdíj diák 1.500 Ft / fő felnőtt 3.000 Ft / fő Tagjaink...

Tovább>>

  • Prev
  • Next

Egyesületünk

Az Adonyi Evezős és Vízisport Egyesület tagjaiként célul tűztük ki városunk vízi adottságait kihasználását. Megalakulásunk óta minden nyáron szombat délutánonként tartunk evezéseket a dunai RÉV és a gát között. A vízkedvelő kíváncsiskodók révén egyesületünk tagjainak száma már meghaladja a 30főt, akiknek nagy része rendszeresen látogatója a szombati evezéseknek.

Köszönhetően városunk több lakójának, számos felajánlás érkezett egyesületünk részére, beleértve mind anyagi, mind pedig evezési eszközöket is. Nagy segítséget jelent az adonyi képviselő testület tagjainak hozzájárulása, mely felajánlások segítségével a fenntartási költségeinken felül a kibővült „hajóflottánk”-at (4 kenu, 7 kajak) sikerült kiegészítenünk új evezőkkel, illetve a jövő évi túránkhoz szükséges kellékekkel.

Egyesületünk 2007. augusztus aug. 26-án bejegyzésre kerültünk a Fejér Megyei Bíróságon, elkészült a logónk is, illetve a honlapunk is elkészült, mely a www.adonyievezos.hu oldalon érhető el.
Az ősz beköszöntével befejezzük az evezést, de próbálunk közös programokat szervezni a hidegebb időszakban is, legyen szó szemétszedésről vagy korcsolyázásról.

Természetesen szívesen látunk minden kedves érdeklődőt és sportolni vágyót!