Aktuális hírek

Kajak-kenu bérlésKajak-kenu bérlés Egyesületünk lehetőséget biztosít kajak-kenu bérlésre, rövidebb és hosszabb távra is! Kajak-kenu alkalmi használat (max. egy nap) 500 Ft / fő / nap Tagjaink ingyenesen vehetik igénybe! Kajak-kenu...

Tovább>>

Várjuk új tagok jelentkezését!Várjuk új tagok jelentkezését! Ha nem félsz a víztől és szeretsz evezni, akkor várunk tagjaink közé! Kipróbálnád a vízi sportokat? Csatlakoztt! Éves tagdíj diák 1.500 Ft / fő felnőtt 3.000 Ft / fő Tagjaink...

Tovább>>

  • Prev
  • Next

Adonyi kistérségi Duna-nap

Bejegyzés : 18-07-2010 | Máté

Sok szeretettel meghívjuk önt és családját az Adonyi Evezős és Vízisport Egyesület által szervezett Adonyi Kistérségi Duna-nap rendezvényre.

Programunk célja, hogy közelebb hozzunk kistérségünk lakóit a víz által nyújtott lehetőségekhez, megismertetve őket a Duna viselkedésével, a vízi sportok élményével és a környezetvédelem fontosságával. Terveink szerint kicsit felpezsdítjük a kistérségi kulturális életet, szeretettel várjuk a környező városok lakóit, civiljeit és képviselőit is egyaránt. Tökéletes alkalom egy kulturális délutáni programra, ahol mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő programját. Senki sem fog unatkozni!

plakát

A legkisebbek kézműves foglalkozással és vízi vetélkedővel mulathatják az időt, a fiatalok versenyezhetnek a vízen és a szárazon is, miközben előadásokat hallhatnak a környezetvédelem és a Duna témájában, a felnőtteknek pedig görögtánc és hastánc bemutató majd pedig estig tartó élő zene gondoskodik a hangulatról.

Fellép a beloianniszi Pyrgos görög táncegyüttes és a pusztaszabolcsi hastáncosok. A zenét az adonyi fúvószenekar és Ármai Balázs – Kovács Sándor duó biztosítja. Előadást tart Horváth István (esztergomi Duna-Múzeum kutatója), Nagy Győző (adonyi erdész) és Varsányi Gyula (dunaújvárosi Vízirendőrség vezetője).

A rendezvény teljesen INGYENES és a látogatókat egy óriási bográcsos vacsorával is megvendégeljük.

Időpont: 2010. augusztus 8. (vasárnap) délután 13 órától estig

Helyszín: Adonyi Rév, Duna part (Bárka Vendégháznál)


Program terv:

13.00          Ünnepélyes megnyitó, vízi felvonulás

13.30-14.00    Kajak-kenu verseny, Jetski bemutató

14.00-14.30    Előadás: Hajómalmok a Dunán

14.30-15.00    Előadás: Biztonságosan a vízen

15.00-16.30    Vízi ügyességi vetélkedő (ügyességi feladatok a vízen és a vízparton)

16.30-17.00    Előadás: Védd a környezeted

17.00-18.00    Sárkányhajó-verseny (kihagyhatatlan alkalom a kipróbálásra)

18.00-18.20    Eredményhirdetések és díjátadás

18.30-22.00    Vacsora, közben táncosok és élőzene

A versenyekhez csapatok jelentkezését várjuk, akik bátrak hogy megmérettessék magukat.
Nevezhetnek összeszokott csapatok, akár önkormányzati dolgozók, polgárőrök, rendőrök, egyesületi tagok vagy baráti társaságok, de helyben is összeszerveződhetnek. Jelentkezés: aug. 6-ig emailben vagy telefonon!

A programok színesítése érdekében várjuk cégek és civil szervezetek jelentkezését, akik szeretnének kiállítani standot vagy tudnának kiegészítő programot ajánlani számunkra.

Fő támogatónk a Bárka Vendégház és az Adonyi Önkormányzat, támogatóink a Velencei-tavi Vízi Sportiskola és az adonyi Közösségi-Kulturális Központ és Könyvtár.

Reméljük, hogy megtisztel minket a rendezvényen való részvételével.

Comments are closed.